Ingredientele pentru aluat se frământă şi se lasă la crescut cam 30 min.
Brânza se sfărâmă şi se amestecă cu ouăle,sarea,piperul,mărarul tocat şi ceapa verde tocată.
După ce a
crescut,aluatul se întinde în tava unsă cu unt şi tapetată cu făină,se înţeapă cu furculiţa .Deasupra se toarnă compoziţia de brânză şi se unge cu oul bătut cu lapte şi amestecat cu chimion.
În cuptorul încins în prealabil,se lasă pasca la copt până se rumeneşte. Încercaţi din când în când,cu vârful unui băţ pentru frigărui dacă este coaptă.
Am respectat reţeta lui Sidy şi a ieşit perfect! Drept pentru care îi mulţumesc.
Bon appetit!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii