Amestecati ingredientele pt. umplututura.
Amestecati ingredientele pt aluat si faceti o compozitite asemenatoare pandispanului.
Turnati aluatul intr-o tava rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina
La mijloc turnati umplutura de branza si amestecati usor cu o lingura de lemn fara ajunge la fundul sau marginea tavii, astfel incat cele doua compozitii sa se amestece
Turnati deasupra un ou batut amestecat cu un iaurt mic si dati la cuptor cam 30 min sau pana se rumeneste
*Daca doriti puteti glazura pasca cu ciocolata
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii