In oala mixerului se bat ouale bine cu zaharul pana devine o componenta spumoasa se adauga budinca si coaja de lamaie dupa care se adauga branza care a fost facuta ca o pasta si cele 2 linguri de amidon.
Se unge o tava rotunda cu putin ulei se toarna compozitia se niveleaza si se toarna pe deasupra crema facuta din cele 2 smantani amestecate cu 2 linguri de zahar si se da la cuptor la 180 de grade cel putin 45 de minute pana cand se coace frumos. Se poate lasa in cuptor pana se raceste complet, dar se stinge cuptorul 5 minute inainte de termen. Este minunata si usoara fara faina.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii