Se cerne faina intr-un vas si peste ea se adauga drojdia topita cu sarea, zaharul si iaurtul, se adauga oul, esenta ,coaja de lamaie, smantana si se face un aluat suficient de tare. Se lasa la crescut cel putin o ora, dupa care se pregateste umplutura si se incalzeste cuptorul.
Umplutura - o punem intr-un vas toate ingredientele, le omogenizam bine. Cand aluatul a crescut, asezam intr-o tava hartie de copt, stropim cu ulei si facem o foaie de aluat rotunda pe care o asezam in tava, apoi facem un inel din aluat impletit in doua pe care il asezam in tava pe margini si turnam compozitia de branza, facem sfanta cruce din aluat si o asezam pe mijlocul pastii, ungem totul cu un ou batut spuma si dam tava la cuptor la foc potrivit, cam o ora. Cand este coapta pasca o scoatem si o ungem cu miere de albine.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii