Am pus ingredientele pentru aluat in robotul de bucatarie; dupa omogenizare a rezultat un aluat destul de lipicios, pe care l-am intins cu mana intr-o forma de tort detasabila (mi-am umezit degetele din cand in cand). In prealabil pe fundul formei am pus hartie de copt, iar peretii i-am uns cu unt. Am tapetat forma (strat subtire), inclusiv peretii (cam pana la jumatate), cu aluat. Inainte de a tapeta forma am pus deoparte o nuca de aluat.
Ingredientele pentru umplutura le-am pus tot in robot. Cu ceva mai multa atentie, din cauza cantitatilor destul de mari: am amestecat intai branza cu zaharul si cu untul, ouale, aromele, apoi am pus praful de budinca si stafidele (tinute putin la hidratat in apa calduta).
Compozitia rezultata, fina, cremoasa, am turnat-o peste aluat.
Din aluatul pus deoparte am format mici bilute pe care le-am presarat pe suprafata pastii.
Am dat pasca la cuptor. Cuptorul a fost preincalzit. Cam un sfert de ora am lasat un foc iute, dupa care am copt pasca la foc mic, cred ca o ora si jumatate. Am facut proba cu scobitoarea, cand a iesit curata am oprit cuptorul, lasand pasca sa se raceasca in cuptor.
Timpul de preparare include timpul de copt.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii