Am facut aluatul si dupa ce a crescut,am impartit in doua,o parte am fact un cozonac si o parte am facut o pasca. O sa spun despre pasca.
Am intins o foaie nu prea subtire pe care am pus-o intr-o tava unsa cu untura.Pe laturile tavii am pus cate o "codita", de aluat, impletita in doua. Pentru umplutura am amestecat branza cu zaharul, ouale, stafidele si mirodeniile. Dupa ce am amestecat bine, am pus totul peste foaia din tava. Deasupra, am pus fasii de aluat, unele albe si unele cu cacao (am amestecat aluatul cu o lingurita de cacao).
Din aluatul ce nu creste, l-am mai prezentat eu, am facut 4 trandafirasi si 4 frunze, pe care le-am pus in cele 4 colturi de la pasca. Cu ou batut si un pic de lapte am uns marginele, fara trandafiri si frunze si am pus la cuptorul incins cam 40 de min.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii