Se taie pe lung toate vinetele, apoi se dau cu sare si piper se calsc in ulei incins, se pun pe o hartie absorbanta .
Sosul rosiile se taie marunt , si usturoiul,se pun pe aragaz la foc potrivit se adauga uleiul de masline , sarea piperul si o lingurita de zahar si 200 ml apa se fierbe aproximativ 15 minutela sfarsit se adauga si busuiocul taiat .Se aseaza intr-o tava unsa cu ulei de masline vinetele calite , cascavalul afumat, mozzarela si sosul, iar deasupra se pune parmezanul , se baga la cuptor incins la 170 grade aproximativ 15 minute pana prinde o culoare aurie deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii