Ingrediente
450 g paine alba si neagra, 150 g morcov, 100 grame ciuperci albe, sare si piper dupa gust, 1 bucata ceapa alba, 1 buchetel de marar, 1 buchetel patrunjel, 1 lingura mare de gris, 3 catei de usturoi, faina alba, ulei, 1 varf de lingura de bicarbonat alimentar
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 15 min
77 voturi
Mod de preparare
Se scurge bine si daca observam la pipait ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, aceasta se inlatura. Dam prin robot ciupercile crude, pe care le-am curatat si spalat in prealabil. Impreuna cu ciupercile tocam si ceapa si usturoiul marunt.
Schimbam cutitul cu razatoarea mica de la robot si dam prin el morcovul. In vasul in care am pus painea inmuiata, rasturnam ciupercile, ceapa si usturoul si morcovul din cuva robotului. Potrivim de sare, piper, adaugam verdeata tocata , grisul si bicarbonatul. Se fac bilute in faina si se prajesc in ulei mult. Se mananca asa sau se pot face cu sos. Post usor!
Melania , 04 decembrie 2017
Felicitari
icanida , 27 septembrie 2017
F.bun
Olteanu Cornelia , 19 noiembrie 2015
minunate
Mazilu Lenuta , 12 noiembrie 2015
Am sa le incerc si eu.Sper sa imi placa
bucur gabriela ,15 noiembrie 2013 , 15 noiembrie 2013
si eu as vrea sa o incerc
Liliana Kappweiler , 15 noiembrie 2013
Mariuta,sa-i dai reteta lui Norbert la vara!
Coman Niculina , 15 noiembrie 2013
Abia astept sa o fac!!!!
Maria Berari , 15 noiembrie 2013
ABIA ASTEPT SA FAC ACESTE,,PARJOLUTE,,
nela (Chef de cuisine) , 07 noiembrie 2013
Draga prietena, Ma bucur nespus ca ti-a placut reteta mea si ca ai testat-o. Ingredientele pe care le-am scris sunt cele de baza. Se mai pot face aceste parjolute adaugand cascaval ras , fie in compozitie, fie se "tavalesc" fierbinti prin el. Se pot face mai picante sau se pot face, dietetice coapte in cuptor. Ce poate fi mai placut decat o apreciere sincera? Multumesc!
Violeta Tarta , 06 noiembrie 2013
suna bine
Suzanna Arsi , 04 octombrie 2013
multumesc pt reteta este minunata am facut-o si eu doar ca fara ceapa
Dumitrica Stroia , 04 octombrie 2013
FOARTE BUNE -MULTUMIRI PENTRU RETETA.
Revida Cadir , 12 septembrie 2013
ABIA ASTEPT SA O TESTEZ