Parjolute de post

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Parjolute de post

Ingrediente

  • 450 g paine alba si neagra
  • 150 g morcov
  • 100 grame ciuperci albe
  • sare si piper dupa gust
  • 1 bucata ceapa alba
  • 1 buchetel de marar
  • 1 buchetel patrunjel
  • 1 lingura mare de gris
  • 3 catei de usturoi
  • faina alba
  • ulei
  • 1 varf de lingura de bicarbonat alimentar

Mod de preparare

Se inmoaie painea in apa.

Se scurge bine si daca observam la pipait ca nu s-a inmuiat bine coaja de paine, aceasta se inlatura. Dam prin robot ciupercile crude, pe care le-am curatat si spalat in prealabil. Impreuna cu ciupercile tocam si ceapa si usturoiul marunt.

Schimbam cutitul cu razatoarea mica de la robot si dam prin el morcovul. In vasul in care am pus painea inmuiata, rasturnam ciupercile, ceapa si usturoul si morcovul din cuva robotului. Potrivim de sare, piper, adaugam verdeata tocata , grisul si bicarbonatul. Se fac bilute in faina si se prajesc in ulei mult. Se mananca asa sau se pot face cu sos. Post usor!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise