Intr un castron se pune carnea de vita tocata.Cartofii si morcovul se spala,se curata,se dau prin razatoarea mica si se adauga peste carne.Se pun si restul de ingrediente:ouale,painea inmuiata in apa calduta,mararul si patrunjelul tocate marunt,usturoiul zdrobit,sare,piper si se amesteca bine.Ideal ar fi sa amestecati cu mana.
Se inmoaie mana in putina apa si se modeleaza parjoalele cat de mari doriti si se aseaza pe un blat de lemn.
Aluatul se prepara din cele 3 oua batute bine cu sare si piper,dupa care se adauga bere si faina.Omogenizati bine pana rezulta un aluat grosut dar care sa curga.
Intr o tigaie se pune uleiul la incins.Se ia cate o parjoala, se da prin aluat si se pune in tigaie.Se coc pe ambele parti si se scot pe un servetel de hartie care sa absoarba uleiul in exces.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii