Dovleceii se spala,se curata de coaja,se dau prin razatoarea cu gauri mari,se lasa la scurs;
Telemeaua se rade tot prin razatoarea cu gauri mari si se amesteca cu dovlecelul care in prealabil a fost scurs bine de zeama, dupa care se adauga pesmetul,2-3 catei de usturoi pisati,ceapa si o legatura de marar taiate marunt;
Se amesteca bine toate ingredientele,se omogenizeaza,se asezoneaza cu sare si piper dupa gust,se formeaza parjoale care se prajesc in tigaie;
Pentru sos,se freaca iaurtul cu 2-3 catei de usturoi pisati,se adauga 1 legatura de marar tocat,se omogenizeaza.
La parjoale se pot adauga,in compozitie,si oua, pentru ca aceasta sa se lege mai bine;
Trebuie avut grija cata sare puneti,avand in vedere ca folosim telemea.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii