Se alege soia, se spala si se lasa la muiat de seara pana dimineata, in apa rece. Se inlocuieste apa si se fierb boabele de soia la foc mic timp de 3 ore. Se curata morcovul si cartofii si se pun la fiert. Cand au fiert boabele de soia se scurg bine de apa si se dau la robot pana se face o pasta. Tot la robot se dau si morcovul, cartoful si patrunjelul. Se pune pasta intr-un castron, se pune usturoiul zdrobit, cele 3 oua si cele 5 linguri de faina si se amesteca bine. Se pune sare si piper dupa gust. Din aceasta compozitie se pac parjoalele, care se trec prin faina, se prajesc in ulei si se scot pe servetele de bucatarie sa se absoarba uleiul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii