1. Curatati legumele si spalati-le.
2. O ceapa, o taiati marunt si o caliti in ulei. Celelalte ramase, le fierbeti impreuna cu legumele tocate marunt.
3. Adaugati painea, faina, mararul taiat marunt si ceapa calita. Amestecati bine compozitia, ungeti-va palmele si faceti parjoale. Apoi le dati prin pesmet.
4. Se prajesc in uleiul bine incins, pana se rumenesc pe cele doua parti. In castronul in care le luati, ar fi bine sa puneti doua servete de bucatarie (de pe rola), sa poate absorbi uleiul.
Pofta Buna!!!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii