Carnea proaspat macinata o amestecam cu morcovul, ceapa usturoiul deasemeni oul batut putin si putin marar taiat marunt, patrunjel, sare, piper si putin baarat - o mirodenie care eu folosesc la parjoale da un gust putin dulceag.
Amestec bine carnea cu toate componenetele pana devine o masa uniforma si o dau pentru 10 minute la frigider.
Presar pesmetul pe o farfurie mare, iar dupa ce formez parjoalele le invelesc in pesmet-ca sa nu se desfaca la prajit.
Intr-o tigaie buna ptr prajit pun putin ulei si las putin sa se incalzeasca dupa care prajesc parjoalele pe ambele parti sa se rumeneasca usor. Le scot pe o farfurie cu hartie absorbanta cu toate ca nu prajesc in mult ulei.
Le servesc cu pire de cartofi sau cu orez sau paste mici fierte si muraturi.
Raman moi inauntru si gustoase.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii