Cu aceasta reteta am castigat concursul Click Pofta Buna !
Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa mai pui apa minerala pana se face un pic mai moale, dar nu foarte moale. Intanzi folie alimentara pe masa de lucru si pui din carne pe lungimea foliei, iar deasupra pui ardei tocat sau ciuperci. Rulezi cat mai strans si legi la capete.
Apoi le rulezi in folie de aluminiu. Pui intr-o cratita mai mare cele doua rulori in apa rece, cand incepe sa fiarba mai lasi 30 minute. Scoti si lasi la racit. Foarte gustos ! Mai poti pune ceapa calita in unt, eu am facut-o dietetica pentru sotul meu care are probleme cu stomacul.
Fetita mea nu a mai rezistat si a devorat o felie :))
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii