Ouale se amesteca cu zaharul si laptele pe baie de apa pana se ingroasa compozitia.Se ia de pe foc, se adauga lichiorul si se amesteca pana se racesc.Miezul de bananese paseaza printr-o sita inoxidabila si se amesteca cu compozitia de uoa.Se adauga 400g frisca si se toarna intr-o forma de chec cu peretii drepti.Se niveleaza, se acopera cu o folie de celofan si se tine la congelator 5-6 ore.Se scoate din forma introducand forma intr-un vas cu apa fierbinte timp de 1-2 min.Se serveste imediat .
Se poate decora si cu felii de banane.In lipsa lichiorului de banane , se poate folosi si esenta de banane.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii