Curatam si spalam dupa caz ceapa si ardeiul, le tocam marunt si le adaugam in vasul de ceramica. Adaugam rosia decojita si tocata marunt. Amestecam legumele peste care am adaugat si cele doua linguri de ulei.
Adaugam pulpele, sarea, piperul si boiaua de ardei si turnam apa peste ele.
Acoperim vasul cu capacul din dotare, selectam temperatura ”High” si timpul de gatire 4 ore.
Cu aproximativ 30-40 de minute inainte de a se termina programul de gatit (urmarim afisajul) adaugam faina amestecata cu smantana.
La terminarea programului adaugam patrunjelul tocat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii