Cuburile knor se zdrobesc si se dilueaza in 100gr de ulei . Dupa ce s-a topit se adauga vinul.Carnea se taie cuburi si se pune la marinat cu ceapa taiata in 4 .Trebuie sa steie la marinat de la min 3 ore la 12 ore,cu cat sta mai mult la marinat cu atat e mai gustoasa.Intr-un ceaun se prajeste ceapa taiata marunt.Cand a capatat o culoare sticloasa se adauga o jumatate de cana de apa si se fierbe pana se evapora apa.Se pune peste ceapa boia dulce,carnea cu tot cu marinata si se fierbe pana se ingroasa.
Glustele:se bate oul cu sare apoi se adauga treptat grisul.Se pune apa la fiert intr-o cratita si atunci cand fierbe se ia cu o lingurita din compozitia de gris se pune in apa.Dupa ce s-au fiert le punem in papricas si se mai fierb max 2 minute. Se orneaza cu patrunjel.
Nota:Aceasta reteta are un mic secret...cantitatea.Reteta originala o am de la un prieten din Ungaria .Eu am adaptat-o pentru c-am 4-5 portii dar mi-a iesit foarte aromata si gustoasa.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii