Spala bine ciupercile pentru a indeparta orice urma posibila de pamant si apoi taie-le feliute
1) Taie ceapa marunt,spala si taie rosiile cuburi mici.Incinge uleiul de masline intr-o tigaie si prajeste in el ceapa,adaugand la sfarsit usturoiul intreg.Scoate catelul de usturoi can s-a rumenit, fara sa se innegreasca.
2) Adauga rosii si 2 frunze de busuioc.Fierbe cateva minute si condimenteaza cu sare si piper,dupa gust.Adauga ciupercile si fierbe totul circ 10 minute la foc mic.
3)Fierbe pastele al dente intr-o oala cu pa clocotita,cu un praf de sare.Scurge-le bine si pune-le in tigaia cu ciuperci,amestecandu-le bine cu sosul.
4)Dupa ce ai amestecat bine papardellele cu ciupercile,adauga celelalte frunze de busuioc tocate si serveste-le imediat fierbinti.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii