Fileul fara piele se taie in 2 bucati. Se condimenteaza cu sare, piper si seminte de chimion. Una din ele se unge cu sos pesto, deasupra rosii uscate taiate, putin din amestecul de verdeturi tocate marunt,se acopera cu a doua bucata de peste si se pun scobitori. In forma se pun verdeturi, pestele, se stropeste cu ulei, se acopera si se da la cuptor 20 min. In acest timp se pregateste sosul. Intr-un bol se amesteca branza, smantana, mustarul, putin chimion, verdeata, ceapa tocata foarte marunt, se condimenteaza dupa gust si se serveste pestele cu sos. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii