Papara de paine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250g franzela
  • 300ml de lapte
  • 100g unt
  • 250 ml smantana
  • 200g branza telemea sau de burduf
  • 3-4 oua.

Mod de preparare

Franzela se taie in felii de 1 cm grosime. Laptele se bate bine cu ouale intregi si se desarta peste feliile de franzela; acestea se tin in lapte, pana cand il absorb bin. Intr-un vas termorezistent se aseaza alternativ feliile de franzela cu branza rasa, bucatelele de unt si smantana. Vasul se introduce in cuptor, unde se lasa 20 minute, pana cand se rumeneste preparatul. Se serveste fierbinte, ca felul intai sau doi.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise