Curatam rosiile de coaja si le taiem marunt.
Papara, omleta zdrente sau ouale zdrentuite sunt unul si acelasi preparat. Se pot face insa multe combinații, iata una dintre ele, numai buna pentru mic dejun.
Curatam rosiile de coaja si le taiem marunt.
Punem ulei si untul in tigaie, adaugam rosiie taiate si lasam 2 minute, taiem si salamul uscat si adaugam peste rosii. Amestecam continuu. Batem oualele cu sare si piper si le adaugam peste rosii si salam si amestecam continuu, timp de 3-4 minute, pana se rumeneste bine.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii