Papanele

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa
Papanele

Ingrediente

  • doua feli de paine,
  • doua oua,
  • cascaval si mortadella (optional),
  • doua rosii pentru salata,
  • sare.

Mod de preparare

Se face cate o gauta in mijlocul fiecarei feli de paine, se prajeste felia pe o parte si cand se intoarce, se pune oul in mijloc. Dupa ce s-a prajit albusul, se mai intoarce o data felia, dar se mai lasa foarte putin.

Se asaza in farfuri cu partea mai putin prajita deasupra, si obtional se pot pune cubulete de cascaval si cubulete prajite de mortadela (sau orice fel de parizer).

Se serveste cu salata de rosii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise