Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi

Ingrediente

  • 250 g branza de vaci delaco
  • 1/2-2 linguri zahar green sugar
  • 2 linguri gris
  • 1-2 lingura faina
  • esenta vanilie, esenta rom
  • 1 ou
  • 100 g pesmet + 40 g unt+ 4 plicuri de green sugar
  • Pentru decor:
  • smantana
  • dulceata de cirese
  • fulgi de ciocolata alba

Mod de preparare

Branza se amesteca cu zaharul, esentele, grisul, oul si faina.

Se amesteca ingredientele cu un tel.

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare.

Untul se topeste intr-o tigaie, punem pesmetul si zaharul green sugar, amestecam des si lasam la foc maxim 5 minute, nu trebuie sa se arda.

Cu mainiile date prin faina, formam bilute din compozitia de branza, cand apa incepe sa fiarba adaugam pe rand bilutele.

Cand se ridica la suprafata sunt fierti, ii luam cu o paleta si ii dam prin pesmet.

Se servesc cu smantana si dulceata de cirese.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise