Reţetă de preparare a papanaşilor fierţi
Preparare
Se amesteca intr-un bol ingredientele pentru papanasi pana se omogenizeaza compozitia.
Se ia cu lingura din ea, se fac cu mâna muiată în făină mici găluşte rotunde, se
turtesc puţin între mâini şi cu degetul se face la fiecare o adâncitură la mijloc.
Se pune intr-o cratita pe aragaz apa si putina sare.
Cand apa fierbe se pun papanasii si se fierb la foc mic 10 minute.
Intre timp se prepara pesmetul.
Intr-o tigaie anti-aderenta se topeste untul si se adauga pesmetul; se prajeste pana ia o culoare aurie.
Se pune intr-un bol si se amesteca bine cu zaharul.
Papanasii se scurg si se tavalesc in bolul cu pemet.
Se scot pe un platou.
Se servesc fierbinti.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii