Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere
Reţetă de preparare a papanaşilor cu miere
Se pune o oala cu apa la fiert in care se adauga batoanele de scortisoara.Fulgii de migdale se prajesc usor, intr-o tigaie, fara grasime.
Intre timp, intr-un vas se amesteca branza de vaci cu grisul, cele 2 feluri de miere si esentele.Se adauga laptele si se amesteca bine.Din compizitia rezultata se formeaza bilute.
Dupa ce apa a dat in cloct, se aduaga bilutele si se lasa sa fiarba pana cand se ridica la suprafata.Se scot cu spumiera si se dau prin fulgii de migdale apoi se servesc stropiti cu miere.
http://lauradfood.blogspot.com/
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii