Reţetă de preparare a papanaşilor cu mere (de post)
Reţetă de preparare a papanaşilor cu mere (de post)
Din faina, apa, ulei, praf de copt si zahar vanilat obtin o compozitie de clatita in care adaug merele cojite date pe razatoare. Las sa se odihneasca timp de 10 minute.Incing ulei in tigaie,adaug cate o lingura din compozitie. Prajesc pe ambele parti, trec prin zahar tos.Asez etajat cate 4 clatite pe farfurie.Peste fiecare clatita intind cate o lingura de gem sau dulceata (eu prefer cea de visine).Pe ultima clatita am infipt cu o scobitoare, o nuca din dulceata de nuci verzi.Am stropit cu sirop din dulceata de nuci.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii