Reţetă de preparare a papanaşilor cu glazură de ciocolată
Branza dulce se mixeaza, incorporand si oul, zaharul si esenta. Apoi, adaugati grisul si faina si amestecati cu mainile bine de tot. Daca nu vreti sa folositi mixerul, faceti acest lucru cu o furculita.
Adaugati faina pana cand obtineti o compozitie lipicioasa, dar sa nu ramana pe mana o cantitate mare. Apoi, faceti bilute de dimensiunea unui mar, luati una cate una, asezati-o pe o planseta si cu podul palmei, apasati usor pe ea pentru a o presa. Apoi, dati o forma frumoasa, luati un dop de sticla si exact in centru faceti cate o gaura. Apoi prajiti-le in ulei. Intre timp faceti si biluete mai mici, de dimensiunea unei mingiute de ping-pong, sau a unei bomboane Raffaello si prajiti-le si pe acestea.
Cat sunt calde, asezati papanasii unii langa altii pe o farfurie si turnati peste fiecare, cu ajutorul unei linguri, smantana dulce/ frisca lichida, urmata de gem/ glazura sau orice altceva preferati dvs.
Link glazura: http://www.gustos.ro/retete-culinare/glazura-de-ciocolata-3.html
Link nectar coacaze: http://www.gustos.ro/retete-culinare/sirop-de-afine-3.html
Pofta mare va doresc la acest preparat simplu, dar delicios!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii