Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt.
Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt.
Separat batem albusurile spuma si le adaugam si pe ele, amestecand pana se incorporeaza. Apoi cu mana unsa cu ulei formam 6 bile mici si 6 bile mai mari pe care le facem o gaura in miloc, cam de 2 cm. Apoi le prajim in ulei incins, deci avem 6 bile mici si 6 covrigi daca vreti sa le spunem mai grasani.
Le scoatem pe prosop de hartie, apoi le aranjam pe farfurie bila mica, deasupra smantana si multa dulceata.
Este o prajitura delicioasa.
Pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii