Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Papanasi cu dulceata de coacaze negre

Ingrediente

  • 500 gr branza dulce de vaci
  • 2 oua
  • 100 grame faina
  • coaja de lamaie rasa
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • ulei pentru prajit
  • smantana
  • dulceata de coacaze negre

Mod de preparare

Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt.

Separat batem albusurile spuma si le adaugam si pe ele, amestecand pana se incorporeaza. Apoi cu mana unsa cu ulei formam 6 bile mici si 6 bile mai mari pe care le facem o gaura in miloc, cam de 2 cm. Apoi le prajim in ulei incins, deci avem 6 bile mici si 6 covrigi daca vreti sa le spunem mai grasani.

Le scoatem pe prosop de hartie, apoi le aranjam pe farfurie bila mica, deasupra smantana si multa dulceata.

Este o prajitura delicioasa.

Pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise