Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt.
Intr-un bol punem branza, galbenusurile, razatura de lamaie, zaharul vanilat, faina impreuna cu praful de copt.
Separat batem albusurile spuma si le adaugam si pe ele, amestecand pana se incorporeaza. Apoi cu mana unsa cu ulei formam 6 bile mici si 6 bile mai mari pe care le facem o gaura in miloc, cam de 2 cm. Apoi le prajim in ulei incins, deci avem 6 bile mici si 6 covrigi daca vreti sa le spunem mai grasani.
Le scoatem pe prosop de hartie, apoi le aranjam pe farfurie bila mica, deasupra smantana si multa dulceata.
Este o prajitura delicioasa.
Pofta buna!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii