Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată
Reţetă de preparare a papanaşilor cu ciocolată
Intr-un bol, se adauga branza, ouale, zaharul, bicarbonatul, sarea. Se amesteca toate bine apoi se incorporeaza faina. Se formeaza inele din acest aluat si se prajesc in ulei incins, pana capata o culoare usor maronie. Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de grasime. Se presara zahar pudra. Se servesc calzi cu smantana si dulceata.sau nutela
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii