Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Se face un aluat din 500 g faina apa si sare. Se imparte in bucati mici care se umplu cu carne tocata amestecata cu telina rasa fin, piper, Maggi Secretul Gustului Intensavor si o lingura ulei. Intr-o cratita se pune la fiert apa cu sare, cand clocoteste se pun pe rand papanasii, cand se ridica la suprafata se pun pe un platou. Se servesc cu sos picant. Sosul picant se preparare asa 3 linguri pasta de tomate, piper, Maggi Secretul Gustului Intensavor, ulei. Se pun intr-o tigaie uleiul si piper se calesc un pic se adauga pasta de tomate, si o ceasca de apa, se lasa sa dea intr-un clocot si se pun peste papanasi. Pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii