Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza de vaci se amesteca cu faina cernuta,ouale batute,zaharul,bicarbonatul,coaja de lamaie,grisul si sarea.Se amesteca bine compozitia pana la omogenizare,apoi se modeleaza papanasi in forma rotunda,se apasa la mijloc formand un orificiu si se prajesc in ulei infierbantat,pana se rumenesc.Se servesc cu smantana si zahar farin deasupra.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii