Reţetă de preparare a papanaşilor
Reţetă de preparare a papanaşilor
Branza de vaci se freaca cu ouale, sare, coaja de lamaie, vanilie, bicarbonat si stafide.
Se adauga faina, cat sa iasa o coca nu prea tare. Daca branza este prea moale, este nevoie de mai multa faina.
Cu o lingura se portioneaza coca. Modelam papanasii in forma rotunda cu ajutorul fainii, pentru a nu se lipi de mana.Apasam cu degetul in mijloc, si dam papanasului o forma de covrig.Se modeleaza si cate o biluta pt fiecare papanas.
Se prajesc in ulei la foc moderat, intorcand papanasii de pe o parte pe alta .
Se servesc calzi, pudrati cu zahar pudra, cu dulceata de visine si smantana.
Pofta buna
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii