panzerroti .

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru pasta:
  • 200 g de faina 00, 8 g de drojdie de bere proaspata, sare.
  • Pentru umplutura:
  • 100 g de ricotta sau mozzarella, 100 g de salam sau sunca presata,
  • 1 ou, 1 lingura de briza parmigiano sau pecorino, sare si piper.

Mod de preparare

Se framinta coca pina ce devine pufoasa si velutata; se intinde si se fac discuro, cu o farfuriuta de la setul de cafea, diam. 8 cm, umplutura se face dupa placere se poate ajunge o linura de rosi.

Inchideti panzerotti apasind bine bordul ca sa nu se deschida cind

ii frigeti. Attenzie uleiul trebuie sa fie mult cald frigerea trebuie facuta in citeva minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise