Pt aluat:
Se freaca galbenusele cu 200 gr zahar si 150 gr margarina,pana devine spumoasa.Apoi se pune iaurtul,faina si praful de copt.Se bat albusele spuma ,apoi se amesteca cele doua compozitii.Aluatul se imparte in 3 parti.Prima foaie ramine galbena,a doua foaie se adauga 1 lingura de cacao si 1 lingura de scortisoara,iar pentru foaia 3 se adauga 2 linguri esenta de migdale verde.
Pt crema:
se prepara budinca dupa instructiunile de pe pachet iar cind e rece se adauga margarina frecata cu zaharul.
Aranjare:
se pune foaia verde,crema,foaia galbena,crema,foaia maro si putina crema deasupra apoi se orneaza cu bombonele.
!(se poate folosi 2 budinci de fructe de padure in care se adauga 2 linguri de zeama de lamaie.)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii