Panna Cotta

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Panna Cotta

Ingrediente

  • Pentru 6 pers.
  • 2 dl de lapte
  • 8 dl de smantana de patiserie (peste 30% de grasime)
  • 100 gr zahar
  • 15 gr. gelatina
  • aromen (scoartisoara, coaja de lamaie sau lichior)

Mod de preparare

1) Se pune intr-o oala la foc smantana, laptele, zaharul si aromele si se amesteca bine ca sa ramana o crema fina.

2) Cand amestecul dinainte incepe sa fiarba, se ia de pe foc, dar continuand sa o amesteci. Cand s-a racit un pic, se adauga gelatina si se amesteca inca un pic.

3) Se serveste in cani ude in interior si cu un pic de zahar pudra (sau vanilat, depinde de gust) imprastiat.

Se serveste dupa 3 ore de preparare si se poate acompania cu sirop de capsuni.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise