Gelatina se inmoaie in apa rece.Se da in fiert smantana cu zahar si vanilie;se lasa sa fiarba pana isi reduce volumul la sfert.
Se ia de pe foc si se dizolva inauntru gelatina.Panna cotta se toarna in boluri si se acopera;se lasa la frigider 4 ore.
Se topeste untul si se caramelizeaza inauntru zaharul pudra.Se adauga strugurii si se fierb cca.30 minute;se paseaza si se dau prin sita.
Amidonul se dizolva in putin suc de struguri,apoi se inglobeaza in restul de suc si se da in fiert pana capata consistenta dorita.
Formele de panna cotta se plonjeaza in putina apa fierbinte si se rastoarna pe farfuriile cu sos.
Se poate orna fiecare farfurie cu boabe de struguri taiate jumatati.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii