panna cota

Timp pregatire
250 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cutie Panna Cotta de la Dr. Oetker
  • 200 ml lapte
  • 200 ml smantana dulce

Mod de preparare

Într-un vas se amestecă smântâna cu laptele şi se pun pe foc până încep să fiarbă.

Se ia vasul de pe foc, se adaugă conţinutului plicului cu mix pentru Panna Cotta şi se amestecă până la omogenizare. Se pune vasul înapoi pe aragaz şi se fierbe încă 2 minute la foc mediu, amestecând uşor.

Desertul se toarnă apoi în cupe pentru desert şi se lasă să se răcească 4 ore la frigider.

Pentru servire, se ţin cupele 30 de secunde în apa fierbinte şi apoi se răstoarnă pe farfuriuţe pentru desert.

Se ornează cu sosul de fructe de pădure din cutie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Madlene cu suc de clementine

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Madlene cu suc de clementine
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise