Pangasius in crusta de cartofi

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Pangasius in crusta de cartofi

Ingrediente

  • 2 bucati potrivite file de peste( Pangasius
  • )un ou
  • 100 g faina
  • 2 cartofi potrivit de mari
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Fileurile se spala,se zvanta apoi se condimenteaza si se sareaza dupa gust .

Cartofii curatati se dau prin razatoare apoi se storc bine intre palme,se sareaza un pic.

Se trec fileurile de peste prin ou apoi prin faina,din nou prin ou si la urma prin cartofii rasi si storsi de suc

Se preseaza bine prin razatura de cartofi apoi se prajesc cate 3-4 minute pe fiecare parte,in ulei incins.Se scot pe servetel absorbant pentru a scapa de surplusul de ulei si se servesc calzi cu suc de lamaie.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise