Fileul de pangasius se taie bucatele, se sareaza, se pipereaza si se lasa o jumatate de ora la frigider.
Vanata se curata, se taie feliute subtiri, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa-si lase sucul.
Fileul se prajeste in putin ulei 1 minut-2 pe fiecare parte, dupa care se scoate pe un servetel sa absoarba uleiul.
Vinetele se prajesc pe o parte si pe alta punand
o lingura de ulei in tigaie de fiecare data (absorb foarte mult ulei, ideal este sa fie prajite pe gratar).
Intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu unsa cu margarina sau unt asezam un strat de vinete, un strat de pangasius, 3-4 catei de usturoi pisati, un alt strat de vinete. Acoperim cu o alta folie de aluminiu si dam la cuptor cam 20 de minute.
Dupa 20 de minute se scoate folia de aluminiu de deasupra si se mai lasa 10 minute.
Intre timp se freaca 2 galbenusuri cu o lingura de apa si cu sare, se amesteca cu 200 ml de iaurt si 3-4 catei usturoi. Se adauga partunjel tocat dupa gust.
Compozitia se toarna peste vinete dupa ce au stat la cuptor 10 minute descoperite.
Se da iar la cuptor inca 15-20 de minute.
Se serveste cald cu mujdei cu iaurt (catei de usturoi ramasi se freaca cu sare si o lingura de ulei si se amesteca cu 200 ml de iaurt).
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii