PANGASIUS cu FETA si CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
PANGASIUS cu FETA si CIUPERCI

Ingrediente

  • 3-4 file de pangasius
  • 1 kg ciuperci champion
  • 300-400 g branza feta
  • sare, piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza in tava de cuptor. Deasupra, se pune o parte din feta.

Ciupercile se taie julienne si se pun in strat deasupra pestelui. Se presara restul de feta peste ciuperci si se da la cuptor aprox. 30 min.

Cu 10 minute inainte de a fi gata preparatul, se poate scoate din sucul lasat de ciuperci.

Se presara frunzele de patrunjel si se mai lasa 5 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise