se taie pieptul de curcanpucati cu grosimia de 1-2 cm se condimenteza cu sare si piper si s lasa sa stea la rece 15-20 minute . Se trece bucatile de care prin faina si prin ou batut, iar u=in final, prin migdaleel tocate, se prajesc in ulei bine incins
, pe ambele parti pana se rumenesc frumos .Se prepara sosul amestecand iaurtul , smantana si zeama de lamaie se adauga sarea si piperul edupa gust. separat , se preapara o garnitura din frunze de salata verde , ardei gras taiat fasi , rosi taiate in doua si se asezoneaza cu un sos vinegreta preparat din ulei otet sare si piper.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii