Mixatio timp de cateva minute untul moale cu zaharul,adaugati faina amestecata in prealabil cu praful de copt,incorporati galbenusele de ou unul cate unul amestecand dupa fiecare,amestecati cacaoa cu laptele cald,si adaugati in amestecul de mai sus;
Mixati albusurile pana cand devin o spuma dura;
Le adaugam cu atentie ,incorporam si turnam compozitia in tava unsa si tapetata;
Introducem in cuptorul cald 175 °C timp de 40 minute;
Pudram cu zahar si cacao si servim;
Acelasi pandispan se poate folosii ca baza pt torturi decorate cu creme diverse;
Pofta buna!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii