Separati albusurile de galbenusuri.
Albusurile le bateti spuma tare cu un praf de sare,adaugati o cana de zahar si 8 linguri de apa fierbinte.
Galbenusurile se freaca cu uleiul,dupa care se pune cealalta cana de zahar si 8 linguri de apa fierbinte..
Galbenusurile se pun peste albusurile batute spuma si se amesteca usor.
Faina o amestecam cu praful de copt si o adugam treptat in compozitia de albusuri si galbenusuri, amestecand usor pana se incorporeaza.
Impartiti compozitia in doua vase,iar intr-unul punem cacao si amestecam pana se incorporeaza.
Pregatiti doua tavi de chec cu foaie de copt,
Luati o tava si puneti jumatate din aluatul alb si apoi cel cu cacao,repetati procedura si cu cealalta tava.
La final faceti amestecati aluaturile in tavi, facand un model cu un bat de frigarui sau cu furculita (depinde ce aveti la indemana)
Bagati la cuptorla foc mic spre potrivit, in jur de o ora sau pana se rumeneste bine deasupra, gratarul de la aragaz fiind in mijloc.
Nu deschideti cuptorul mai devreme de 20 de minute.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii