pandispan pufos

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
pandispan pufos

Ingrediente

  • 2 cesti zahar
  • 2 cesti faina
  • 6 oua
  • 5 fiole vanilie
  • 1/2 ceasca apa calduta
  • Coaja rasa si zeama de la o lamaie
  • Un varf de sare
  • Unt/margarina pentru uns tava

Mod de preparare

Separam oualele. In bolul de la mixer punem galbenusurile cu zahar si le amestecam pentru 10 minute. Batem albusurile cu spuma cu telul. Adaugam cate putin albus si putina faina peste compozitia de galbenus si amestecam de jos in sus. Asa facem pana terminam faina si albusul batut spuma. Adaugam apa calduta si amestecam. Preincaincalzim cuptorul la 180 de grade, ungem tava cu unt/margarina punem compozitia de pandispan si coacem aproape 50 de minute. Dar il incercati cu scobitoarea sa vedeti daca s a copt. Nu va speriati se va crapa, asa trebuie

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Drob de pui

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Drob de pui
Oua vopsite natural  in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise