Ouale se separa (albusuri si galbenusuri).
Galbenusurile se amesteca impreuna cu uleiul.
Se stoarce lamaia, se dizolva praful de copt in sucul acesteia si se pune peste galbenusuri omogenizandu-se.
Se adauga sarea peste albusuri si se bat spuma, apoi se adauga si zaharul in ploaie, zaharul vanilinat si se bat pana devin o spuma albicioasa si tare.
Pe urma se adauga si galbenusurile putin cate putin, si se mixeaza bine.
Lasam mixerul deoparte si folosim o lingura de lemn. Punem faina in ploaie si amestecam de jos in sus.
Trebuie sa iasa o compozitie potrivita. Nici prea moale nici prea tare.
Ungem tava de la aragaz cu ulei (sau hartie de copt) si turnam compozitia. Dam visinele prin putina faina si le presaram peste tot, in tava.
Incingem cuptorul mai devreme. Lasam prajitura aproximativ 45 min-1 h (pana trece testul scobitorii).
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii