Se bat ouale intregi cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia isi tripleaza volumul.
Se adauga uleiul si esenta,iar apoi se incorporeaza si faina impreuna cu fulgii de ciocolata amestecand cu ajutorul unei spatule de silicon cu miscari circulare de jos in sus.
Intr-un castronel luam 3-4 linguri de compozitie si o amestecam cu 1 lingura de cacao si adaugam si esenta de rom.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam alternand compozitia simpla cu compozitia cu cacao.
La final deasupra presaram fulgi de ciocolata.Dam la cuptorul preincins la 160 grade pentru 40 minute.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii