Se bat ouale intregi cu un praf de sare,apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia isi tripleaza volumul.
Se adauga uleiul si esenta,iar apoi se incorporeaza si faina impreuna cu fulgii de ciocolata amestecand cu ajutorul unei spatule de silicon cu miscari circulare de jos in sus.
Intr-un castronel luam 3-4 linguri de compozitie si o amestecam cu 1 lingura de cacao si adaugam si esenta de rom.
Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam alternand compozitia simpla cu compozitia cu cacao.
La final deasupra presaram fulgi de ciocolata.Dam la cuptorul preincins la 160 grade pentru 40 minute.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii