Pandispanul: Se separa ouale, albusul se bate foarte bine cu un praf de sare, se adauga si galbenusul treptat, zaharul, faina si apoi praful de copt. Se da la cuptorul preincazlit, la 180 de grade pana cand se rumeneste (circa 25 de minute). Intre timp se prepara crema de vanilie (respectiv se bate frisca daca ati ales sa folositi) si se pregatesc fructele. Pe blatul de pandispan racit, se intinde crema de vanilie (frisca daca doriti), iar deasupra se aseaza fructele. Daca nu se consuma imediat, puteti turna o gelatina peste fructe pentru ca altfel se vor oxida. Eu am stropit putin cu lamaie kiwi-ul si banana si au tinut o zi, spre doua fara gelatina. Pofta mare!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii