Se separa albusurile de galbenusuri,apoi albusul cu un praf de sare se bate bine cu mixerul.Se adauga zaharul si galbenusurile si se bat la viteza maxima pana isi dubleaza volumul si obtinem o crema spumoasa. Punem zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie si faina.Eu am pus lingurile de faina masurate ,intr-o cana .Renuntam la mixer si amestecam cu o lingura de lemn sau o spatula un minut ,doua,pana se incorporeaza si faina , rasturnam de jos in sus compozitia .
Ungem tavile cu unt.Separam compozitia .Intr-un sfert de compozitie punem cacao.In alta compozitie alba facem un pandispan cu fructe confiate si bomboanele m&m .Eu am facut un experiment .Va sfatuiesc sa puneti fructele confiate si bomboanele presarate peste compozitie ,pentru a avea reusita.Eu am gesit punandu-le in compozitie :). Sau lasat la fundul pandispanului si reusita nu a fost de nota 10.
Obtinem unul marmorat cu cacao si unul cu fructe confiate.Mie mi-au iesit 3 bucati pentru ca am avut tavi mici.In tavi normale ies 2 bucati.
Dam la cuptorul incins din timp la temperatura de 160 de grade ,timp de 30 de minute.
Dupa ce sau copt ,le scoatem din tavi si pudram cu zahar pudra.
Pofta buna.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii