Pandispan cu cacao si fructe confiate

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Pandispan cu cacao si fructe confiate

Ingrediente

  • 7oua , 7 linguri zahar pudra , 7 linguri faina ,un praf de sare , 2 linguri cacao , 2 plicuri zahar vanilat, fructe confiate(eu am folosit cirese si mango) si bomboane m&m
  • putin unt pentru uns tavile

Mod de preparare

Se separa albusurile de galbenusuri,apoi albusul cu un praf de sare se bate bine cu mixerul.Se adauga zaharul si galbenusurile si se bat la viteza maxima pana isi dubleaza volumul si obtinem o crema spumoasa. Punem zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie si faina.Eu am pus lingurile de faina masurate ,intr-o cana .Renuntam la mixer si amestecam cu o lingura de lemn sau o spatula un minut ,doua,pana se incorporeaza si faina , rasturnam de jos in sus compozitia .

Ungem tavile cu unt.Separam compozitia .Intr-un sfert de compozitie punem cacao.In alta compozitie alba facem un pandispan cu fructe confiate si bomboanele m&m .Eu am facut un experiment .Va sfatuiesc sa puneti fructele confiate si bomboanele presarate peste compozitie ,pentru a avea reusita.Eu am gesit punandu-le in compozitie :). Sau lasat la fundul pandispanului si reusita nu a fost de nota 10.

Obtinem unul marmorat cu cacao si unul cu fructe confiate.Mie mi-au iesit 3 bucati pentru ca am avut tavi mici.In tavi normale ies 2 bucati.

Dam la cuptorul incins din timp la temperatura de 160 de grade ,timp de 30 de minute.

Dupa ce sau copt ,le scoatem din tavi si pudram cu zahar pudra.

Pofta buna.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise