Peste zahar adaugam cele 7 linguri de apa si punem pe foc mic pana se face sirop.
Albusurile impreuna cu un praf de sare le batem spuma.
Peste albusuri turnam usor siropul fierbinte amestecand in continuu aprox. 2 minute. Dupa incorporarea siropului volumul va creste.
Peste compozitia obtinuta adaugam uleiul putin cate putin si amestecam. Adaugam si galbenusurile unul cate unul amestecand pana se incorporeaza.
Adaugam praful de copt si incorporam si faina. Amestecati bine astfel incat sa nu ramana cocoloase.
Caisele le asezati din timp pe servetele de hartie pentru a se scurge de zeama. Compozitia se toarna in tava unsa cu ulei, asezam deasupra caisele si introducem la cuptor pentru 40-45 de minute. Atentie! Nu deschideti usa cuptorului in timpul coacerii in primele 30 de minute!! Vom face testul cu scobitoarea ca in cazul cozonacilor :) aceasta trebuie sa fie curata.
Scoatem pandispanul din cuptor il lasam sa se racoreasca un pic si putem sa trecem la atac :)
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii