Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul.
Galebenusurile le amestecam cu o lingura de lemn adaugand 5 linguri de zahar(125g)si zaharul vanilat pina cand compozitia devine spuma.
Albusurile le batem cu telul adaugand 5 linguri de zahar(125g) pana cand compozitia devine tare. Adaugam galbenusurile peste albusuri amestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem intr-un castron 10 linguri din compozitie peste care adaugam cacao amestecand pana devine crema. Peste prima compozitie adaugam faina mestecand continuu pana se omogenizeaza. Punem compozitia intr-o tava peste care adaucam crema de cacao .
Bagam tava la cuptor la foc mediu 40 minute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii